SOUL GYM

Persoonlijke en spirituele coaching door Tonnie Barberio.

Coach met 15+ jaar ervaring.

Na jarenlang personal training gegeven te hebben, merkte ik dat bepaald gedrag en bepaalde patronen niet te doorbreken zijn, als we deze niet in de kern weten op te lossen.

Trainen en je voeding aanpassen is vaak van tijdelijke aard, als je niet duidelijk hebt waar de problemen met vaak gezondheid, vandaan komen.

Als personal trainer liep ik hierin vaak vast, omdat klanten vaak kwamen voor de oplossing door middel van trainen en de voeding aanpassen. Wat vaak zorgde voor tijdelijk resultaat.

Steeds meer ontdekte ik door mijn eigen ervaring, onderzoeken en stromingen bestuderen, dat de oplossing van de problemen die wij dagelijks ervaren dieper gaat.

Tonnie

De problemen die wij dagelijks ervaren, gaan altijd terug naar onze kindertijd.

Problemen die zich later op een vaak onschuldige manier uiten, maar waar we toch best veel last van kunnen ondervinden.

Allemaal ontstaan in het verleden, waarbij ik me heb gespecialiseerd in het ontdekken van de plek van herkomst. Door een veilige setting te creëren, zonder oordeel. Met veel nieuwsgierigheid.

Vervolgens pas ik mijn ervaringsdeskundigheid toe om samen met jou tot praktische handvatten te komen. Praktische handvatten die passen bij wie jij in de kern bent.

Tonnie

Meest voorkomende problemen die ik behandel

Iedereen krijgt dus een op maat gemaakte aanpak, waarbij ik afstem op wie jij bent.

Methodes die ik verwerk in mijn coaching zijn:

Door middel van bovenstaande methodes in te zetten en ook echt in de praktijk weten om te zetten, behaal ik hele mooie en levensveranderende resultaten.

Door middel van 1 consult, maken wij kennis en krijgen wij gelijk helder wat jouw patronen zijn. En wat het plan van aanpak wordt.

Tonnie

Boek hier jouw sessie:

Een consult duurt 60 minuten en vindt plaats bij Soul Gym in Utrecht, of online via Google Meet.

Ook is het mogelijk om een astrologie reading te boeken, zodat we direct de diepte in kunnen duiken om te ontdekken wie jij in de kern bent:

Meer info over deze reading

Tijdens deze reading, maak ik gebruik van de informatie die bekend is binnen astrologie, van het moment dat jij wordt geboren.

Ik kan je dan alles vertellen over:

☑ Jouw ego
☑ Hoe je op emoties reageert</☑ Hoe je communiceert en leert
☑ Wat voor relaties bij je passen
☑ Welk werk jij gelukkig van wordt
☑ Wat je zielsmissie is
☑ Welke thema’s uit een vorig leven jij mag loslaten

Wil jij eerst weten wat de ervaring van anderen is met mijn coaching of astrologie, bekijk dan de reviews op Google:

Wie is Tonnie Barberio

Tonnie Barberio is al ruim 25 jaar bezig met persoonlijke en spirituele ontwikkeling eigen maken, doordat hij zelf niet altijd een makkelijke jeugd heeft gehad.

Zijn missie om mensen te helpen met thema’s waar hij zelf tegenaan loopt, heeft hij altijd gehad. Vanaf jonge leeftijd was mensen helpen al een doel. Echter toen, vanuit zijn eigen pijn en tekorten. Na jarenlang therapie, zelfontwikkeling en een enorme studie maken van hoe mensen werken, kwam hij tot de conclusie dat hij niets liever wilde dan elke dag mensen helpen. Nu vanuit een meer geheelde versie van zichzelf. Ondanks dat dit een levenslang proces blijft.

Lees meer

Personal training was de opening naar mensen helpen, maar hierin miste hij de diepgang, die nodig is om tot de kern én oplossing van het probleem te komen. Jarenlang heeft hij hierin ervaring opgedaan en de mogelijkheid gehad om toch nauw samen te werken met mensen om zich klaar te stomen voor het grote werk.

Persoonlijke en spirituele coaching is nu waarin hij zijn levenswerk kwijt kan en veel dankbaarheid mag ontvangen van de mensen met wie hij werkt.

Tonnie

Barberio Podcast

Wat begon met de naam “Puur de Podcast” en al snel overging in Barberio Podcast. In zijn podcast gaat hij in gesprek met spraakmakende gasten….

  • Michael Pilarczyk
  • Els van Steijn (de Fontein)
  • Arie Boomsma
  • Mark Tuitert
  • Richard de Leth
  • Charlotte Labee
  • Kelly Weekers
  • Roy Martina

Zijn langsgekomen om de diepte in te gaan met Tonnie Barberio. De podcast is een toegankelijke manier om kennis te maken met wie Tonnie is en wat zijn gasten te melden hebben.

Luister nu direct naar Barberio Podcast:

Ook wordt Tonnie Barberio regelmatig zelf uitgenodigd om zijn expertise op het gebied van persoonlijke en spirituele groei te delen met het publiek.

Holistisch Leven Aflevering 93 Tonnie Barberio

VIBESTALK 'Ontdek wie je werkelijk bent'

Cut the crap Episode #37 Inner work&child

Kennismaken?

Een andere toegankelijke manier om met Tonnie Barberio kennis te maken is via zijn Instagram pagina, waar hij al tientallen jaren bezig is om zijn kennis en zo veel mogelijk waarde te delen, op een gratis platform.


Wil je in contact komen met Tonnie Barberio, stuur dan even een mailtje naar info@soulgym.nl met jouw hulpvraag of probleem.
Vergeet niet je naam, telefoonnummer en verhaal zo volledig mogelijk te delen. Voor coaching en hulp kun je meestal binnen 1-2 weken terecht!

Tonnie
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs