MEN’S HEALTH

PROGRAMMA VOOR MANNEN

Naarmate je ouder wordt, geef je minder tijd en aandacht aan je gezondheid. Dit personal training programma is specifiek gericht op mannen, waarbij wij ons gaan richten op meer energie, minder vet, meer spieren en betere nachtrust. Ons programma is geschikt voor elk niveau. Benieuwd wat Soul Gym in Utrecht voor jou kan betekenen? Lees dan verder.

AFNAME TESTOSTERON

Vanaf 35 jaar neemt je hoeveelheid testosteron af, waardoor je sneller vermoeid bent en minder energie zal hebben. Ook zal je libido afnemen en dit proces kun je tegengaan. Met dit programma ga je aan de slag met 1 van onze personal trainers en zorgen wij dat je op korte termijn verschil gaat ervaren en creëren wij dat je meer levenslust krijgt en weer de energie krijgt die je nodig hebt.

AFNAME VET, STIJGING SPIERMASSA

Met dit programma stellen wij een programma samen, waardoor wij eerst gaan werken aan het verlagen van je vetmassa en hierdoor al snel verschil gaat merken in energie en fitheid. Vervolgens zullen wij met behulp van personal training en focus op krachttraining, jouw spiermassa gaan opbouwen.

DOELSTELLING BEPALEN

Wij kijken samen met jou naar jouw doelstelling en stellen hiervoor een plan op met een haalbare termijn. Hierdoor hoef jij jezelf niet uit te hongeren en zorgen wij voor verantwoord werken naar jouw doelstelling.

WAT KAN JE VERWACHTEN BIJ SOUL GYM IN UTRECHT

Om ervoor te zorgen dat je je doelen kan bereiken bieden wij:

  • Deskundige begeleiding
  • Prettige sfeer
  • Focus op krachttraining om jouw spiermassa op te bouwen
  • Steun op het moment dat jij het nodig hebt

Neem contact op


    * = verplicht veld

    Ons aanbod