WOMEN'S HEALTH

PROGRAMMA VOOR VROUWEN

Wil je in shape komen na je zwangerschap, de beste versie van jezelf worden of gezond oud worden? Laat ons helpen. Samen met 1 van onze personal trainers ga je aan de slag en richten wij ons op de probleemzones bij vrouwen. Dit zijn doorgaans de buik, benen en billen. Ook de armen nemen wij mee in deze uitdagende personal training, specifiek voor vrouwen. Benieuwd wat Soul Gym in Utrecht voor jou kan betekenen? Lees dan verder.

VOEDING VROUWEN

Wij zullen samen met jou ook jouw voedingspatroon doornemen en hier passend advies bij geven. Hierdoor zorgen wij er samen met jou voor dat je vetpercentage op peil komt en zorgen wij voor een strakker lichaam met sterkere en beter gevormde spieren.

PERSONAL TRAINER OP MAAT

Tijdens de intake gaan wij jouw doelstelling bespreken, maken we kennis en krijg je een rondleiding door onze personal training gym in Utrecht. Na de intake kunnen wij jou koppelen aan een personal trainer die goed bij jou past, voor een optimaal resultaat en leuk traject.

TECHNIEK

Al onze personal trainers zijn in het bezit van de benodigde diploma’s en zorgen hierdoor voor een optimale houding en techniek. Techniek tijdens personal training is waar wij voor staan en hierdoor optimaliseren wij het resultaat. Iets waar je in de sportschool jaren over kan doen, bereiken wij in een kortere tijd.

Dit zorgt voor de motivatie die nodig is, in combinatie met onze personal trainer.

WAT KAN JE VERWACHTEN BIJ SOUL GYM IN UTRECHT?

Om ervoor te zorgen dat je je doelen kan bereiken bieden wij:

  • Deskundige begeleiding
  • Prettige sfeer
  • Voedingsadvies op maat
  • Jouw stok achter de deur!

Neem contact op


    * = verplicht veld

    Ons aanbod